Bokning

Va kul att du vill boka mysiga bastuflotten som ligger förankrad i Rättviks båthamn. Välj nedan om du vill boka dag, eftermiddag eller kväll. För bokning samma dag, var vänlig ring  0733-948565

Varmt välkomna!

Vad vill du boka?

Bokningsvillkor och info

Hitta till Bastuflotten

Bastuflotten ligger förankrad i Båthamnen i Rättvik, se Bastuflotten på Google maps

Från Riksväg 70, sväng in mot båthamnen, tag första grusvägen, snett ner till höger. Där är en stor vändplan där du kan parkera. Du ser där två roddbåtar som ligger på land. Vi möts vid båtarna, om inget annat är överenskommet och ni får instruktioner om hur ni kommer ut till flotten.

Sommartid tar man sig ut till bastun med en roddbåt, det går även att gå, det är ca 70 cm djupt.

Vintertid går man ut på isen. Det är ca 30-60 cm djupt dit ut, så det är ingen fara. Utanför bastun är det lite djupare och vi sågar upp isvak på vintern om möjligt och så önskas, så det går att bada för den modige 🙂

Betalning

Det går att betala med kort online vid bokningstillfället. Annars sker betalningen med swish eller kontant på plats. OBS, ingen betalning med kort på plats.

Ute på bastun

Det är vedeldad kamin i bastun, det ingår ved och ni får instruktion för att tända kaminen. Bastun blir varm på ca 15 minuter sommartid. På vintern tänder vi, så det är förvärmt när ni kommer.

Man kan med fördel ta med sig något att äta eller dricka att njuta av i väntan på att bastun blir varm. Det finns ett litet rum där man kan sitta ca 6 – 8 personer om man vill ta med sig något att äta eller dricka. Det finns även ett litet soldäck där man kan sitta även där 6-8 personer.

Det finns ingen dusch, men det finns en vattentank med tappkran bredvid kaminen så häll i vatten där så får ni varmvatten att tvätta er i. Golvet är självdränerande så vattnet rinner rakt ut i sjön.

Ni städar själva av efter er och lämnar bastun i det skick ni fann den. Städinstruktion finns på bastun.

Avbokning

Om ni har otur och måste avbokning så är det fri avbokning, ända fram till dagen innan före kl 16, annars debiterar vi 100%

Tveka inte att höra av dig om ni har några frågor eller funderingar.

Vanliga frågor och svar

Hur tar man sig ut till flotten?

Det finns en roddbåt om man vill ro ut annars går det bra att gå i vattnet, det är ca 70 cm djupt.

Behöver man ta med ved?

Det ingår ved. Instruktion och tändmaterial finns ombord på flotten så det är enkelt att tända på kaminen.

Hur länge får man använda flotten?

Ni väljer vilka timmar ni vill nyttja flotten vid bokning. Det går naturligtvis att lägga till mer tid och ändra start och sluttid inom vissa ramar.

Finns det dusch?

Det finns ingen dusch, men det finns en vattentank med tappkran bredvid kaminen så häll i vatten där så får ni varmvatten att tvätta er i. Golvet är självdränerande så vattnet ringer ut igen.